te koop

Mooie recreatiewoning te koop!

recreatiewoning te koopHelaas is het weer winter. Ik denk nu vooral veel terug aan hoe fantastisch mijn zomer was. Afgelopen zomer zag ik namelijk een prachtige recreatiewoning te koop staan op de website van Vakantiemakelaar. Mijn man en ik waren al een tijdje opzoek naar een tweede huis. Wij wilden graag een huis kopen voor in de vakanties en af en toe de weekenden.

Wij wilde dit al een lange tijd en afgelopen zomer werd dit gelukkig werkelijkheid. We zochten naar een leuke vakantie en we kwamen toen plots uit op de website van Vakantiemakelaar. Op deze website vind je veel mooie vakantiehuizen, deze huizen staan meestal op vakantieparken. Omdat mijn man en ik kinderen hebben vonden we het erg belangrijk dat er op het park veel te doen zou zijn voor de kinderen. Toen wij de mooie recreatiewoning te koop zagen staan besloten we meteen om toe te slaan. Het huis stond namelijk in een erg leuk recreatiepark in Brabant. Wij vinden Brabant sowieso altijd al erg gezellig en uiteindelijk besloten we om de woning te kopen.

recreatiewoningHet ideale vakantiehuis!te koop

Afgelopen zomer hebben wij echt genoten in ons vakantiehuis. De aankoop van een tweede huis was echt een goede keuze. Wij gaan regelmatig een weekendje naar ons tweede huis om lekker te ontspannen. De kinderen vinden het er ook echt geweldig en wij zijn dan ook super blij met onze keuze. Een tweede huis zorgt gewoon voor heel plezier. Ik zou het dan ook echt aanraden voor iedereen die het zich kan veroorloven.