GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel, hier moet je beslist een keer zijn geweest

Vorige week hebben wij bijzonder genoten van ons bezoek aan het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel. In eerste instantie wilden wij er even uit, GuestHouse Hotel Kaatsheuvelmaar het is een fantastisch weekend geworden. Met de Efteling op loopafstand is dit een geweldig hotel om te zijn. Niet alleen voor dit pretpark, maar binnen dit verblijf is ook veel te zien en te beleven. Samen met mijn vriend even kunnen ontspannen is al een hele verademing. Wij hebben een zeer druk leven en dan moet je af en toe een stap op de plaats kunnen maken. 

In 2017 is pas begonnen met de bouw van dit verblijf, de supermarkt en de winkels. Hoewel het zeer goed vertoeven is in dit verblijf, proberen de medewerkers heet nog meer naar de zin te maken van de gasten. Regelmatig wordt er de vraag gesteld aan de gasten wat zij missen aan hun verblijf en of er iets is wat er verbeterd kan worden.

Een zeer leuk verblijf gehad in het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

GuestHouse Hotel KaatsheuvelDe volgende keer hebben wij alweer een reservewering gedaan bij het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel. Deze keer gaan mijn zus en de kinderen mee. Want toen wij aan hun vertelden dat de Efteling zo dicht in de buurt zat, waren ook zij verkocht. Zij kunnen dan een uitstapje hierheen gaan plannen, terwijl wij weer lekker gaan genieten van de mogelijkheden in dit hotel. 

De living vinden wij helemaal geweldig om heerlijk te kunnen zitten en te ontspannen. Het lijkt net alsof jij je eigen woonkamer binnen stapt. Je hebt hier namelijk de kans om even heerlijk te kunnen zitten. Onder het genot van een kopje koffie of thee, of chocomelk kan je zelf bij de corner pakken. het eerste kopje is gratis. Wat het helemaal leuk maakt is dat de nootjes voor het pakken op de bar staan.