Gezellige familieweekend accommodatie gezocht!

Heerlijk om met je gehele familie op vakantie te gaan toch? Maar dan begint het…. Je wilt graag een familieweekend accommodatie zien te vinden waar je met een groep kan verblijven. Geen aparte ruimtes of iets dergelijks maar gezelligheid onder één dak. Het ligt er natuurlijk aan hoe groot de familie is, niet iedere vakantiewoning is hiervoor bestemd namelijk. Bij De Grenswachter ben je dan ook van harte welkom wanneer je heerlijk wilt genieten met je familie. Hier is het mogelijk om een vakantiehuis te huren voor personen vanaf 16 tot en met 60 personen. De vakantiehuizen zijn uiteraard verschillend aangezien niet iedere vakantiewoning bestemd is voor 60 personen. Mocht je ervoor kiezen om voor 60 personen deze locatie af te huren heb je de beschikking over de gehele locatie. Dit houdt in dat er ruimte is voor 25 slaapkamers!

6

Prachtige ligging!

De Grenswachter is gevestigd in het mooie Aalten. Omgeving is voorzien van een prachtige bos met enorm veel faciliteiten. Ook in de kosten hoef je bij hun geen zorgen te maken. Wanneer je besluit om een familieweekend accommodatie te boeken ben je bij hun aan het juiste adres. Hier beschik je over een woonkamer, slaapkamers en uiteraard de voorzieningen welke erbij hoort. 

3

Een plezier om er te zijn

Ook wij zijn hier enorm enthousiast over. Wij hebben namelijk afgelopen weekend een verblijf geboekt bij hun met onze familie. Na een prachtige weekend met enorm veel plezier kijken we hier graag op terug. Ik kan dan ook niets anders zeggen dan dat het een geslaagd weekendje is geweest dankzij De Grenswachter!